Indien u nog niet (volledig) tevreden bent met uw huidige website

Ook als u al een website hebt, maar hier niet volledig tevreden mee bent kan WicK-IT een helpende hand bieden. Stel dat uw site er erg gelikt uitziet, maar dat deze weinig gebruikersvriendelijkheid kent en ook niet goed te vinden is door zoekmachines dan kan WicK-IT een site inspectie uitvoeren. Met dit pakket worden aspecten die een website tot een goede website maken gecontroleerd en zo nodig geüpdatet.

Waar letten wij op?

Bij het WicK-IT 'Website APK pakket' wordt uw site op alle belangrijke punten gecontroleerd die een goede positie bij zoekmachines en een slechte gebruikersvriendelijkheid in de weg staan. Zo weet u zeker uw website een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) heeft en tevens een hoge gebruikersvriendelijkheid kent.

Kostenplaatje

Omdat er veel verschillende soorten websites bestaan is het lastig om een vaste prijsindicatie te geven van de site‑update. Om een indicatie van de prijs te krijgen kunt u het beste even contact met WicK-IT opnemen. Meestal zal deze rond de 150 euro (excl. BTW, € 178,50 incl. BTW) liggen.

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl