De homepage van 31gaming.nl31gaming.nl

Het oude forum van 31gaming.nl is door WicK-IT volledig geïntegreerd in een nieuwe frontpage met veel features. Naast een makkelijk te beheren artikelsysteem is er o.a. social media integratie, teamspeak integratie, een personal message systeem, een poll en een shoutbox aanwezig.

Voor niet ingelogde personen die de website bezoeken is er tevens een opvallende, maar niet uit de toon vallende, oproep te zien om een (donerend) lid te worden.

Andere features van de frontpage zijn:

  • Roterende achtergrond (per 5 minuten)
  • Roterende banner (per klik)
  • Weergave van feeds (oa bioscoop top 10 en top 10 videogames)
  • Visitormap

Naast de frontpage en het forum is er ook een pagina waarop alle activiteiten en verjaardagen van 31gaming.nl op te zien zijn. Ook is er een aangepast aanmeldformulier voor nieuwe leden gemaakt zodat deze kunnen kiezen of ze een betalend lid willen worden of niet.

wilbertkooptherapie.nl

De website van Wilbert Koop Therapie is een dynamische, moderne en overzichtelijke website. Door kleuren terug te laten komen, vormen de losse elementen zoals het logo, het menu en de inhoud toch één geheel.

Naast een formulier waar klanten hun gegevens kunnen invoeren is er een interactief kaartje waarop de plaats van de praktijk is aangegeven. De foto's op een aantal pagina's geven net dat beetje extra.

apotheekdenhoorn.nl

WicK-IT heeft een geheel nieuw design ontworpen op basis van de huiskleuren van de apotheek. Naast een fris ontwerp is de website ook zeer gebruiksvriendelijk. Zo is er een eenvoudige menustructuur en is het makkelijk om de lettergrootte te veranderen.

De artikelen op de website worden beheerd met het CMS Joomla. Met dit systeem is het voor de medewerkers erg gemakkelijk om artikelen aan te passen.

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl