Op zoek naar een website met kwaliteit?

Onder het ontwerpen en realiseren van een website verstaat WicK-IT niet een standaardwebsite. Integendeel, als u met WicK-IT een website ontwikkelt krijgt u gegarandeerd een op uw (bedrijfs)situatie toegepaste website. Uiteraard zijn een hoge gebruikersvriendelijkheid, een goede optimalisatie voor zoekmachines en een gemakkelijk te onderhouden website onderdeel van het standaardpakket.

Wat we u kunnen bieden

Het basispakket bestaat uit:

  • Een volledig op maat gemaakt ontwerp;
  • Een gemakkelijk zelf te onderhouden website;
  • 10 pagina's en een contactformulier;
  • Een hoge gebruikersvriendelijk;
  • Een uitstekende zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Uiteraard kan WicK-IT ook extra functionaliteit (zoals bijvoorbeeld een fotoboek) voor u implementeren.

Zelf onderhouden!? Hoe werkt dat?

WicK-IT werkt met het artikelbeheersysteem (hierna CMS) Joomla. Met een CMS beheerd uw artikelen. We hebben voor Joomla als CMS gekozen omdat het zeer gebruikersvriendelijk is. Tevens is het een van de grootste, populairste en daardoor ook een van de veiligste open source CMS'en die op het internet wordt gebruikt.

Kostenplaatje

Wat betaalt u nou voor zo'n website? Bij WicK-IT krijgt u voor slechts 500 euro excl. btw (€605,-- incl. btw) een volledige website bestaande uit een mooi en gebruikersvriendelijk ontwerp, 10 makkelijk te onderhouden pagina's, een contactformulier en een goede SEO. Indien u extra ontwerpeisen heeft kan dit bedrag mogelijk iets hoger uitvallen. Uiteraard zullen we hierover met u overleggen. Tegen een meerprijs kan WicK-IT ook uitbreidingen leveren. Hierbij kunt denken aan de integratie van een fotoboek, een forum of social media. Vraag snel een gratis en vrijblijvende prijsindicatie via het offerteaanvraag formulier!

Uw Website

De ontwikkelde website zal volledig van u zijn. Dit betekent dat u niet vast zit aan een duur onderhoudscontract en dat u met de website mag doen wat u wilt.

Let op: Wij leveren geen domeinnamen en/of webhosting. U heeft deze echter wel nodig. WicK-IT adviseert hiervoor Antagonist. Zij kunnen voor 30 euro per jaar een up-to-date hostingpakket leveren met meer dan genoeg opslag en bandbreedte voor kleine tot middelgrote sites. Tevens bieden ze een goede support. Als u een andere webhostingservice kiest, dan kunt u dit - in verband met eventuele compatibiliteitsproblemen - het beste even met ons overleggen.

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl