Maak uw website geschikt voor smartphones en tablets

Soms is het lastig om een website op een relatief klein scherm zoals op een smarthpone te bekijken. In dat geval is het handig om een mobiele variant van uw website te hebben zodat bezoekers alsnog gemakkelijk over uw website kunnen navigeren. WicK-IT kan dit vooor uw website realiseren.

Hoe we gaan we te werk

Allereerst gaan we na in hoeverre de huidige website al geschikt is voor mobiele weergave. Na deze analyse kan er voor twee opties gekozen worden. Namelijk (1) het aanpassen van de lay-out voor een mobiele weergave (zoals op wick-it.nl) of (2) een geheel nieuwe website ontwikkelen voor mobiele weergave.

Bij optie 1 wordt alleen de lay-out aangepast aan de grote van het scherm. De inhoud van de website zal hierbij grotendeels behouden blijven. Deze optie zal vooral bij kleinere websites met weinig pagina's de betere zijn.

Bij optie 2 wordt niet alleen de lay-out aangepast voor kleinere schermen, maar zal er ook een selectie van inhoud worden gedaan. Er kan dan bijvoorbeeld voor worden gekozen om alleen de belangrijkste informatie van de site te weergeven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan openingstijden en contactgegevens. Zo kunnen bezoekers snel en gemakkelijk de informatie zoeken die ze nodig hebben. Deze optie is vooral bij grotere websites met relatief veel pagina's meestal de beste keuze.

Kostenplaatje

U kunt via het formulier "offerte aanvragen" gratis en vrijblijvend een scan laten uitvoeren door WicK-IT. We zullen dan bekijken welk van de twee opties het meest effectief is. Bij het aanpassen van de huidige website (optie 1) is de prijs afhankelijk van uw huidige website. Meestal zal het bedrag tussen de 150 en 250 euro (excl. btw) uitkomen. Voor geheel nieuwe mobiele website (optie 2) vraagt WicK-IT een minimale vergoeding van 250 euro excl. btw (302,50 incl. btw). Vraag dus snel een gratis en vrijblijvende prijsindicatie via het offerteaanvraag formulier!

Uw Website

De ontwikkelde website zal volledig van u zijn. Dit betekend dat u niet vast zit aan een duur onderhoudscontract en dat u met de website mag doen wat u wilt.

Let op: Wij leveren geen domeinnamen en/of webhosting. U heeft deze echter wel nodig. WicK-IT adviseert hiervoor Antagonist. Zij kunnen voor 30 euro per jaar een up-to-date hostingpakket leveren met meer dan genoeg opslag en bandbreedte voor kleine tot middelgrote sites. Tevens bieden ze een goede support. Als u een andere webhostingservice kiest, dan kunt u dit - in verband met eventuele compatibiliteitsproblemen - het beste even met ons overleggen.

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl