Indien u nog niet (volledig) tevreden bent met uw huidige website

Ook als u al een website hebt, maar hier niet volledig tevreden mee bent kan WicK-IT een helpende hand bieden. Stel dat uw site er erg gelikt uitziet, maar dat deze weinig gebruikersvriendelijkheid kent en ook niet goed te vinden is door zoekmachines dan kan WicK-IT een site inspectie uitvoeren. Met dit pakket worden aspecten die een website tot een goede website maken gecontroleerd en zo nodig geüpdatet.

Op zoek naar een website met kwaliteit?

Onder het ontwerpen en realiseren van een website verstaat WicK-IT niet een standaardwebsite. Integendeel, als u met WicK-IT een website ontwikkelt krijgt u gegarandeerd een op uw (bedrijfs)situatie toegepaste website. Uiteraard zijn een hoge gebruikersvriendelijkheid, een goede optimalisatie voor zoekmachines en een gemakkelijk te onderhouden website onderdeel van het standaardpakket.

Maak uw website geschikt voor smartphones en tablets

Soms is het lastig om een website op een relatief klein scherm zoals op een smarthpone te bekijken. In dat geval is het handig om een mobiele variant van uw website te hebben zodat bezoekers alsnog gemakkelijk over uw website kunnen navigeren. WicK-IT kan dit vooor uw website realiseren.

In ons websiteportfolio vindt u alle websites die WicK-IT ontworpen en/of verbeterd heeft. Laat u zich vooral door het portfolio inspireren!

Ga naar ons Websiteportfolio

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl