Afbeelding van een grondunit (Arduino Fio).

Het temperatuurregistratiesysteem registreert de temperatuur in een ruimte en stuurt deze vervolgens door naar uw website waar de temperaturen vervolgens 'live' bekeken kunnen worden. Indien een temperatuur buiten de gestelde limieten komt, dan wordt u automatisch via e-mail geïnformeerd.

Per ruimte (dit kunnen ook bijv. koelkasten zijn), is één grondunit (al dan niet met accu) nodig. Deze staan draadloos in verbinding met het basisstation. Hierdoor zijn de grondunits gemakkelijk te plaatsen en is er geen geharrewar met draden. Zo kunt u op een eenvoudige manier de temperatuur in elke gewenste ruimte monitoren.

WicK-It heeft voor Windows en Linux een applicatie ontwikkelt dat zowel een nummertjessysteem en een diapresentatie op een tv-scherm weergeeft.

Het nummertjessysteem toont in een tekst bovenaan het scherm (zoals op het plaatje) welk nummer aan de beurt is. Medewerkers kunnen met behulp van een draadloos en elegant vormgegeven numpad het huidige nummer aanpassen. Bij verandering van het nummer verschijnt het nieuwe nummer groot op het scherm.

De diapresentatie is volledig naar uw wens aan te passen en kan bijvoorbeeld nuttige informatie weergeven over uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan openingstijden, maar ook aan tijdelijke acties waarop u uw klanten wilt attenderen.

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl