(Geïntegreerde) Applicatie nodig?

WicK-IT kan zowel pc-applicaties leveren als ook geïntegreerde applicaties. Dit houdt in dat als u een applicatie nodig heeft, wij u eigenlijk altijd kunnen helpen. Zo hebben wij een geïntegreerd systeem ontwikkelt welke de temperaturen van verschillende koelkasten meet en de temperaturen vervolgens doorstuurt naar een website, maar ook een nummertjesapparaat waarop een presentatie met informatie op de achtergrond loopt.

Omdat er vele verschillende soorten (geïntegreerde) applicaties te bedenken zijn, kunt u het beste even contact opnemen met Wick-IT. Er kan dan in overleg bekeken worden in hoeverre WicK-IT u kan helpen, hoe het eindproduct er uiteindelijk uit moet komen te zien en hoeveel het ongeveer gaat kosten.

In ons applicatieportfolio vindt u alles wat WicK-IT tot nu toe op het gebied van pc & embedded applicaties gerealiseerd heeft. Omdat we WicK-IT pas kort geleden is opgericht is het portfolio nog niet erg uitgebreid. Toch hopen we dat u zich een goed beeld kan vormen van wat WicK-IT voor u kan betekenen. Laat u zich vooral door het portfolio inspireren!

Ga naar ons Applicatieportfolio

Toegankelijkheid

tekstgrootte
print
woordenlijst
sitemap

Contact

naam: WicK-IT
kvK nr.: 53915704
tel: 06-12588285
email: wouter@wick-it.nl